IV Jornada de recerca de la UD MN i comiat dels residents

El 29 d’abril, a la sala d’actes de l’Hospital General de Granollers,  els residents de quart any van presentar els resultats dels seus projectes de recerca. Dels 11 treballs es van escollir com a millors exposicions:

  • Alimentación de los inmigrantes indostanos con diabetes mellitus tipo 2. Cristina Blendea, Marta Gámez i Gertrudis García, de l’EAP Badalona 5 (Sant Roc)
  • Viure en un medi rural disminueix el risc de patir patologia mental comuna: mite o realitat?.  Lucía Peidró i Marta Safont, de l’EAP Santa Coloma 1 (Can Mariner)

A la jornada hi van assistir els 29 residents que finalitzen la seva formació, uns 40 tutors, residents d’altres promocions,  professionals de la Unitat de Suport a la Recerca,  farmacèutics de la Unitat de Farmàcia de la DAP MN així com futurs residents que han escollit la nostra UD per fer la seva formació especialitzada.

La Dra. Núria Prat, responsable de l’àrea assistencial de la DAP MN ,  va obrir la jornada recordant el paper fonamental i el compromís professional dels metges de família.  La cap d’estudis de la UD, Dra. Magdalena Rosell,  va concloure l’acte amb unes paraules d’agraïment a dos tutors que aviat es jubilaran  i que han dedicat gran part de la seva activitat professional a la docència: Josep Espinasa (EAP Granollers 4 Sud) i Pilar Roura (EAP Badia del Vallès) i va entregar un petit obsequi als residents que finalitzen la seva formació.

Felicitem a tots els residents per la feina feta i els desitgem un bon futur professional. Enhorabona!!.

P11-15

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Jornades. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.