V Jornada de recerca de la UD MN i comiat dels residents

El passat 20 d’abril a l’auditori del centre de formació Cal Molins de Sabadell va tenir lloc un any més la jornada on els residents de quart any de MFiC presenten els projectes de recerca que han estat desenvolupant al llarg de la seva formació.

La jornada va començar amb unes paraules de Josep Ma Bonet, director del Servei d’Atenció Primària Vallès Occidental, recordant el seu trajecte professional com a metge de família. Tot seguit Alba Martínez, metgessa de família resident fins l’any passat de l’EAP Granollers Sud, va explicar la seva experiència com a beneficiària d’un ajut de l’HUGTP per desenvolupar un projecte de recerca i va encoratjar els residents a compaginar aquesta activitat amb la pràctica assistencial.

En total es van presentar 7 treballs. Un comitè científic format per membres de la Unitat de Suport a la Recerca Metropolitana Nord va valorar les exposicions i va escollir com a millors comunicacions:

  • Diabetis Mellitus tipus 2: prevalença de QT llarg i intervenció sobre causes modificables a l’àmbit de l’Atenció Primària.                                                                  Mònica Berrocal i Josep Gómez de l’EAP Granollers Sud – Sant Miquel.
  • Comparación del riesgo cardiovascular calculado por REGICOR y QRISK2 en pacientes de origen indostano, atendidos en el CAP Sant Roc.                                         Ana Katerine Ramírez, María Elena Ramírez i Conrad Santamaria de l’EAP Sant Roc|Badalona.

Sense estar previst en el programa i com a regal emotiu per a tots els assistents l’Alexandre Ternianov, R4 de Santa Coloma de Gramenet Centre, ens va oferir un recital de cant el que va contribuir a fer més entranyable la jornada.

La nostra enhorabona a tots els residents per la tasca realitzada. Us animen a seguir mantenint l’ interès per la recerca.

VJornadaRecerca_2016 014

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Jornades, MIR, Recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.