VI Jornada de Recerca de la UD MAFiC MN i comiat dels residents

El passat dijous 27 d’abril va tenir lloc a l’Hospital de Mataró la 6a Jornada de Recerca de la Unitat Docent Multiprofessional de la Metropolitana Nord en la que es van presentar els treballs de recerca dels metges residents de quart any de Medicina Familiar i Comunitària. La Dra. Montserrat Teixidó, directora del Servei d’Atenció Primària Vallès Occidental va inaugurar la jornada fent especialment èmfasi en el procés de creixement que comporta la formació especialitzada. A continuació, el director dels equips d’atenció primària Sud i Creu de Barberà de Sabadell va fer una conferència per explicar el Programa de Prescripció Social de la Unitat de Gestió d’Atenció Primària Sabadell Sud. La jornada va estar marcada per una notable assistència de públic i un ambient distès i professional.

Un jurat format per membres de la Unitat de Suport a la Recerca Metropolitana Nord i tècnics de salut del territori va valorar les exposicions escollint com a millors comunicacions:

  • Intervención multifactorial para mejorar la adherencia terapéutica a los inhaladores en pacientes con EPOC. Lorena Bernad, Jordi Jaumandreu i Raquel Tienda de l’EAP Ronda Prim (Mataró).
  • Manejo del insomnio en atención primària: ¿prescribimos hipnosedantes innecesariamente a nuestros pacientes?. Oscar Colmenares, Andrea R. Gavarrete, Almudena Melgar i Salvador Roig dels EAP Santa Coloma de Gramenet Centre i Riu Nord-Riu Sud (Santa Coloma de Gramenet)
  • Cuidant al que cuida: experiència d’una intervenció psicoeducativa multidisciplinar. Núria Escalada i Oscar Molina de l’EAP Serraperera (Cerdanyola del Vallès).

Aprofitant la coincidència en el calendari, es va felicitar als residents i tutors que complien anys el mes d’abril. Per la cloenda es va fer sortir a tots els residents per cantar una cançó de comiat.

La nostra més sincera felicitació a tots els residents per la feina feta.

Podeu veure l’àlbum de fotografies a la intranet de la DAP MN (enllaç Flickr)

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Jornades, MIR, Recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.