VIII Jornada de Recerca de la UDM d’AFiC MN i comiat dels residents

El passat dijous 25 d’abril va tenir lloc a l’auditori del centre cívic de la Creu Alta-Cal Balsach de Sabadell la 8a Jornada de Recerca de la Unitat Docent Multiprofessional d’AFiC Metropolitana Nord on els metges residents de quart any de Medicina Familiar i Comunitària van presentar els treballs de recerca de final de residència. Va inaugurar la jornada en Josep Ma Bonet, adjunt a la Direcció d’Atenció Primària fent èmfasi en el procés de creixement personal i professional que s’experimenta durant els anys de formació especialitzada. A continuació, Ingrid Arteaga metgessa de família de l’EAP Vall de Tenes, va explicar la seva experiència des que va fer la residència a l’EAP Granollers Sud, fins a la lectura de la tesi doctoral el passat mes d’octubre en la conferència: Del projecte de recerca de resident a la tesi doctoral: una experiència personal.  Va fer èmfasi en el fet que per aconseguir les fites en l’àmbit de la recerca cal ser curiós, dedicar esforç en el treball i tenir paciència.

A l’acte hi van assistir més de 100 persones entre residents, tutors, professionals de la Unitat de Suport a la Recerca i familiars dels residents.

Un jurat format per membres de la Unitat de Suport a la Recerca Metropolitana Nord  va valorar les exposicions, escollint com a millors comunicacions:

  • Intervenció comunitària pel control de pes en dones immigrants de l’Hindustan. Júlia Moser Ganduxer i Gemma Quiñones Pérez de l’EAP Sant Roc |Badalona.

 

  • Incontinencia urinària femenina: Prevalencia, infradiagnóstico y manejo en atención primaria. Miquel De la Torre Villalobos, Ane Iraeta Treviño y Paula Luque Fernández de l’EAP Badia del Vallès.

 

  •  I a Santa Coloma, quina adherència terapèutica hi ha?. Anna Pujol Flores, Laia Montoya Salvadó, Pilar Losada León y Victor Cantarero Lecina de EAP Riu Nord – Riu Sud | Santa Coloma de Gramenet.

Al final de l’acte Magdalena Rosell, cap d’estudis, va fer entrega d’un record de la UDM d’AFiC MN als residents que acaben la seva formació.

Podeu consultar el programa i els resums de la jornada a la pàgina Recerca

L’àlbum de les fotografies és a la intranet de la DAP MN (enllaç Flickr).

Donem l’enhorabona a tots els residents pel nivell dels seus treballs i els animem a continuar mantenint el seu interès per la recerca. Moltes felicitacions!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Jornades, MIR, Recerca. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.